LUNI-VINERI 9.00-17.00 0749.227.278

Print indoor/outdoor

CarArt poate produce aproape orice tip de printuri indoor sau outdoor la cele mai bune preturi. Pentru orice fel de printuri asiguram designul si productia de cea mai mare calitate si diversitate.

Imaginile printurilor pot fi printate full-color la rezolutii mari, pe o gama larga de suporturi, cu aplicatii indoor sau outdoor: autocolant, banner, mesh, panza canvas, fototapet, etc.

Cernelurile si echipamentele noastre de imprimare asigura naturaletea si intensitatea culorilor, rezistenta indelungata in timp (3 - 5 ani), dimensiuni foarte mari, costuri reduse pentru clienti.

Putem gasi solutii pentru realizarea unei identitati vizuale a companiilor. Efectuam machetare si tehnoredactare computerizata, scanare si procesare de texte si imagini, pregatire pentru tipar digital.

Acordam o importanta deosebita operatiunilor de finisare, care confera practic produsului aspectul comercial, punandu-l in valoare pe piata.

Fiecare comanda este tratata individual, cu maxima atentie.

Contactati-ne acum pentru o cotatie de pret GRATUITA.

Imagini cu lucrari

Imagine 246 Print indoor/outdoor Imagine 271 Print indoor/outdoor Imagine 368 Print indoor/outdoor Imagine 375 Print indoor/outdoor Imagine 402 Print indoor/outdoor