LUNI-VINERI 9.00-17.00 0749.227.278

Colantari speciale (avion, tren)

Colantarea avioanelor este diferita de orice alt fel de colantare prin responsabilitatea uriasa care o poarta: daca autocolantul se dezlipeste de pe un vehicol care merge pe sol nu se intampla nimic; dar daca se dezlipeste de pe un avion care zboara la 9.000m altitudine, pagubele pot fi insemnate.

Autocolantul trebuie sa suporte conditii deosebite: acum este pe sol la 40grade Celsius si in cateva minute urca cu viteza de peste 950Km/ora in atmosfera, la temperaturi de -40grade Celsius. Autocolantul trebuie sa reziste in timp ce suportul se dilata si se contracta. De aceea, noi colantam numai cu autocolante de cea mai buna calitate, create special pentru astfel de conditii si garantate de producator.

Colantarea avioanelor este o alternativa rentabila la traditionala vopsire, diferentele de cost putand sa ajunga la nivelul miilor de EURO. In plus, autocolantele pot fi schimbate rapid ori de cate ori este necesar, spre deosebire de procesul de vopsire care poate dura luni.

Colantarea trenurilor

Prin aplicarea de autocolant putem transforma trenurile in panouri publicitare văzute de milioane de oameni, avand un impact major asupra acestora.

Managerul nostru de proiect se va asigura ca procesul de productie si de aplicare a autocolantului este simplu si se va mula pe necesitatile dumneavoastra, fara a va afecta clientii sau programul trenurilor.

Pentru campaniile publicitare lungi sau cele pe termen scurt, folosim produse conforme standardelor, care se potrivesc respectivei durate de timp cerute. Cand vine momentul, toate autocolantele se vor putea elimina făra urma de pe suprafata trenului.

Contactati-ne acum pentru o cotatie de pret GRATUITA.

Imagini cu lucrari

Imagine 229 Colantari speciale (avion, tren) Imagine 230 Colantari speciale (avion, tren) Imagine 231 Colantari speciale (avion, tren) Imagine 234 Colantari speciale (avion, tren) Imagine 251 Colantari speciale (avion, tren) Imagine 291 Colantari speciale (avion, tren) Imagine 354 Colantari speciale (avion, tren)