LUNI-VINERI 9.00-17.00 0749.227.278

Tapet personalizat

Tapetul personalizat este frecvent utilizat pentru magazine, birouri, evenimente, targuri sau chiar in interiorul caselor. El este de tip auto-aderent, asa ca se poate monta foarte usor, neffind nevoie de adeziv suplimentar.

Te poti remarca din multime folosind tapetul imprimat digital cu imagini proprii sau proiectat de echipa noastra. Materialul de baza poate avea diverse texturi (luciu, mat, texturat, etc.), dand o nota unica si aducand profunzime si stil oricarui spatiu.

Tapetul personalizat este cea mai sigura modalitate pentru a da casei tale sau biroului in care lucrezi o nota aparte si un factor “wow”.

Putem imprima si monta orice dimensiune doriti, tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti dimensiunile peretelui sau a spatiului ce urmeaza a fi infrumusetat. Puteti sa ne furnizati propriile imagini sau vom proiecta designul dorit.

Contactati-ne acum pentru o cotatie de pret GRATUITA.

Imagini cu lucrari

Imagine 254 Tapet personalizat Imagine 262 Tapet personalizat Imagine 300 Tapet personalizat Imagine 302 Tapet personalizat Imagine 346 Tapet personalizat Imagine 347 Tapet personalizat Imagine 350 Tapet personalizat Imagine 386 Tapet personalizat Imagine 393 Tapet personalizat