LUNI-VINERI 9.00-17.00 0749.227.278

Sablare cu autocolant

Nu te poti decide intre o fereastra clara sau una opaca?

Sablarea selectiva cu autocolant va poate oferi ce este mai bun din ambele variante. Autocolantul opac gen “sablare” este realizat folosind adeziv special pentru sticla si ofera un aspect opac fereastrelor tale.

Desi nu este complet clara sau complet opaca, sablarea selectiva cu autocolant mat permite luminii sa treaca, oferind atat intimitate cat si un iluminat corespunzator.

Sablarea cu autocolant poate dura pana la 5 ani, cu instalarea corecta. O puteti folosi pentru a avea parte de confidentialitate la birou sau in sala de consiliu a companiei. De asemenea, o puteti folosi pentru a afisare orarul magazinului sau logo-ul companiei intr-un mod unic si deosebit.

Contactati-ne acum pentru o cotatie de pret GRATUITA.

Imagini cu lucrari

Imagine 65 Sablare cu autocolant Imagine 69 Sablare cu autocolant Imagine 119 Sablare cu autocolant Imagine 120 Sablare cu autocolant Imagine 236 Sablare cu autocolant Imagine 247 Sablare cu autocolant Imagine 275 Sablare cu autocolant Imagine 321 Sablare cu autocolant Imagine 344 Sablare cu autocolant Imagine 395 Sablare cu autocolant