LUNI-VINERI 9.00-17.00 0749.227.278

Decorari fatade si vitrine

De cate ori ati auzit fraza "Nici macar nu stiam ca acel magazin exista"?

Un magazin cu o fatada plictisitoare poate trece neobservat cu usurinta pe o strada plina de alte magazine si cu trafic intens. Daca doriti sa atrageti clientii,  atunci aveti nevoie sa iesiti in evidenta, transmitand oferta afacerii dumneavoastra intr-un mod rapid si eficient.

Decorarea vitrinei cu autocolant poate transforma vitrina simpla a magazinului. Aceasta este o modalitate ieftina de a atrage atentia potentialilor noi clienti, precum si o metoda creativa si inovatoare de a prezenta exact ceea ce insemna afacerea, cu ofertele si reducerile existente.

Atocolantul poate fi schimbat cu usurinta daca doriti sa promovati noi oferte, de exemplu, în jurul Craciunului sau de Pasti, prin schimbarea graficii vitrinei.

O fatada ce promoveaza reduceri sau oferte poate face sa intre in magazin orice cumparator curios. In cazul in care un potential client este intrigat de grafica vitrinei, dar nu poate vedea direct ce este in magazin, va intra pe usa pentru a vedea ce alte produse aveti de oferit.

Contactati-ne acum pentru o cotatie de pret GRATUITA.

Imagini cu lucrari

Imagine 61 Decorari fatade si vitrine Imagine 65 Decorari fatade si vitrine Imagine 118 Decorari fatade si vitrine Imagine 120 Decorari fatade si vitrine Imagine 153 Decorari fatade si vitrine Imagine 245 Decorari fatade si vitrine Imagine 287 Decorari fatade si vitrine Imagine 310 Decorari fatade si vitrine Imagine 318 Decorari fatade si vitrine Imagine 338 Decorari fatade si vitrine Imagine 350 Decorari fatade si vitrine Imagine 356 Decorari fatade si vitrine Imagine 360 Decorari fatade si vitrine Imagine 365 Decorari fatade si vitrine Imagine 371 Decorari fatade si vitrine Imagine 384 Decorari fatade si vitrine Imagine 398 Decorari fatade si vitrine Imagine 403 Decorari fatade si vitrine