LUNI-VINERI 9.00-17.00 0749.227.278

Window graphics

Window Graphics este o folie perforata, cu un inalt grad de transluciditate, asigurand vizibilitate din interior in exterior si opacitate din exterior catre interior. Este folosita pentru inscriptionarea geamurilor, inclusiv a mijloacelor de transport in comun (fiind singurul agreat de singurul agreat de Registrul Auto Roman).

Folia window graphics se poate aplica numai pe exteriorul suprafetelor transparente, nu si pe interiorul acestora. Vizibilitatea este ridicata dinspre interior catre exterior, datorita perforatiilor foarte dese, iar grafica este foarte vizibila de la exterior catre interior.

Beneficiile foliei windows graphics sunt multiple, printre care amintim: protectie solara, protectie fata de privirile indiscrete ale trecatorilor, vizibilitate marita datorita dimensiunilor vitrinelor/suprafetelor pe care este aplicata.

Aplicatiile foliei windows graphics sunt diverse: atat pe cladirile din sticla, cat si pe autoturisme, maxi-taxi, autobuze, troleibuze, trenuri si alte mijloace de transport, fara a impiedica vizibilitate din interiorul locatiei.

Contactati-ne acum pentru o cotatie de pret GRATUITA.

Imagini cu lucrari

Imagine 60 Window graphics Imagine 365 Window graphics