Autocolante auto

Realizam autocolante auto pentru inscriptionarea de masini dar si autocolante pentru decorarea de vitrine, de panouri stradale, bannere sau casete luminoase. Autocoalntele pot fi de orice tip si dimensiuni, atat pentru afisaj indoor cat si pentru afisaj outdoor.

Autocolantele auto sunt imprimate serigrafic pe suport din pvc, si de aceea se comporta excelent la exterior, fiind foarte rezistente la actiunea factorilor de mediu ca umezeala, inghet, dezghet sau radiatii ultraviolete. Ca urmare, sunt recomandate ca suport publicitar sau informational cu utilizare pe termen lung in conditii de exterior.

Autocolantele auto pot avea aproape orice forma putand fi stantate sau predecupate pe contur, in functie de cerintele clientului si de cantitate. Gama de culori este foarte bogata, cernelurile putandu-se prepara in aproape orice nuanta (culori liniare, policromie si inclusiv culori speciale cum ar fi argintiu sau auriu).

Livrarea de autocolant se poate face fie pe folie de transfer, fie prin montaj asigurat de firma noastra in Bucuresti. Daca aveti sediul in alt oras al tarii se poate apela la un serviciu de curierat sau ne putem deplasa pana la dumneavoastra.

Oferim o garantie de 12 luni pentru orice lucrare cu autocolante auto executata la sediul firmei noastre. Contactati-ne acum!